sunnuntai 1. marraskuuta 2015

HALLOWEEN


En edes muistanut koko halloweenia kun tultiin Irlantiin, kun Suomessahan sitä ei varsinaisesti juhlita. Aluksi, kun kaikki puhuivat halloweenista olin vähän että meh, eikä koko tapahtuma sinänsä innostanut tai kiinnostanut. Kuitenkin ajateltiin Vernan kanssa ostaa pientä asustetta ja päädyttiin ostamaan bling-irtoripset ja masquerade naamarit - ei haluttu ihan tylsiä olla.


No, eilen alettiin valmistautua iltaan. Verna pääsi vasta 18 aikaan töistä, mutta täällä ihmiset menevät ulos yleensä 23 jälkeen, eli aikaa oli hyvin. Laitettiin meikit ja hiukset ja tapeltiin niiden ripsien kanssa. Hauska sattuma oli, että oltiin molemmat Vernan kanssa ajateltu laittaa mustat farkut ja valkoinen yläosa, ja lopulta molemmilla oli kiharat hiukset ja punaiset huulet, hah!

Lähdettiin keskustaan 22 jälkeen ja apua sitä ihmispaljoutta! Dublinin keskusta oli aiemminkin mielestäni vilkas, mutta sana sai nyt aivan uuden merkityksen... Ihmisiä oli kaikkialla ja suurimmalla osalla ihmisistä oli selvästi panostusta asun takana. Kaduilla törmäsi vaikka mihin hahmoihin kuten batmaneihin, banaaneihin, klovneihin, hoitsuihin, zombeihin... You name it!

Keskustassa meillä ei ollut aavistustakaan mihin olimme menossa, joten lähdettiin vain kävelemään ihmisvirran mukana. Päädyttiin Temple barille (katu/tie, jonka varrella on paljon baareja) ja törmäsimme pariin irlantilaismieheen, joiden seurassa olimme loppuillan. Kävimme useammassa baarissa mutta yhdenkään nimeä en muista... Edelleen oltiin Vernan kanssa huuli pyöreänä siitä ihmispaljoudesta. Ihan käsittämätöntä!

Käytiin monenlaisissa baareissa, oli istuskelupaikkaa, tanssipaikkaa (jossa soi kasarimusiikki??), livemusiikkia ja PALJON ihmisiä. Yksi baari jäi erityisesti mieleen, sillä en ole aiemmin ollut vastaavassa. Paikka oli tavallaan jaettu eri huoneisiin, joista löytyi erilaisia teemoja. Yksi huone näytti esimerkiksi ihan sirkukselta (paikalla olevat ihmiset tosin taisivat vaikuttaa asiaan...)!
Ilta oli kaikenkaikkiaan todella hauska, oli kyllä hyvä ettei jääty tänne asunnolle!

Sellaista tällä kertaa. Voisin joku päivä alkavalla viikolla koittaa tehdä sellaisen "päivä mun kanssa" (hah, ihan kun olisin joku vakavampi bloggaaja...) mikä antaisi ehkä selkeämmän kuvan siitä, mitä tulen seuraavat kolme viikkoa tekemään. Huomenna siis alkaa päivä ChildVisionin preschoolissa ja iltapäivällä olen Learning Treen crechessä.

X, M

Alimmat kuvat: Pinterest


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti